banner262

VALİ AYHAN: BAŞKAN CANPOLAT’I HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Canpolat ile Haliliye Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Ayhan, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Mehmet Canpolat, tamamlanan, yapılma aşamasında olan ve devam eden projelerle ilgili Vali Ayhan’a brifing verdi.

İlçedeki çalışmaların değerlendirilmesinin ardından Vali Ayhan, Başkan Canpolat ve beraberindekiler, Karşıyaka Mahallesinde yapımı tamamlanan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezini ziyaret etti. Gastronomi Merkezi, Meslek Edindirme Ofisleri, Kütüphane ve Konservatuar Birimlerinin bulunduğu İbrahim Tatlıses Kültür Merkezini inceleyen Vali Ayhan, Gastronomi Merkezinde görevli personellerle sohbet etti.

Daha sonra Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım Kompleksine geçen Vali Ayhan, burada Glutensiz Ekmek Fırını, Giyim Market, Sosyal Market ve Aşevini ziyaret etti. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan ve Sosyal Market’te uygulanan puan sistemiyle ilgili bilgi alan Vali Ayhan, 719 hanede 3 bin 296 vatandaşa sıcak yemek ulaştırılan Aşevindeki çalışmaları ise yerinde inceledi.

Sosyal Yardım Kompleksindeki incelemelerin ardından Vali Ayhan, Başkan Canpolat ve beraberindekiler, açılışa hazır hale gelen Sancaktar Kompleksine geçti. İçerisinde Kapalı Semt Pazarı/Otopark, Çok Amaçlı Sosyal Tesis, Zabıta Amirliği, Muhtar Evi ve Park alanını inceleyen Vali Ayhan, projenin Haliliye’ye hayırlı olmasını diledi.

Burada açıklama yapan Başkan Mehmet Canpolat, Vali Ayhan ile Haliliye Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden projelerini incelediklerini ifade etti. Sancaktar Kapalı Semt Pazarı ve Çok Amaçlı Salonun da kısa süre içerisinde açılışının gerçekleşeceğini belirten Başkan Canpolat, “Sayın Valimiz Urfa’ya çok kısa bir süre önce atandı. Atandığı gibi hemen sahaya indi. İlçeleri ziyaret ediyor, kurumları ziyaret ediyor. Bugün de Haliliye Belediyesi olarak Sayın Valimizi ağırladık. Hep birlikte Haliliye Belediyesinin sahada süregelen, devam eden projelerini gördük. Sayın Valimiz sağ olsunlar, hem kurumların, belediyelerin birlikteliği anlamında hem de duyarlılığı anlamında bize yol gösterici olarak çok nasihatleri oldu. Sayın Valimize bize verecekleri desteklerden dolayı, nasihatlerinden dolayı teşekkürlerimizi arz ediyorum. Gezilerimize İlçe Başkanımız ve Kaymakamımız da nezaret etti. Şuanda da Sancaktar Mahallemizdeyiz. İnşallah en kısa sürede Valimizin katılımıyla Semt Pazarı ve Kompleks Tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tekraren Sayın Valimize ziyaretlerinden dolayı, bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum, saygılarımı arz ediyorum“ diye konuştu.

Vali Salih Ayhan ise göreve Haliliye Belediyesi tarafından kente kazandırılan Kapalı Semt Pazarı ve Spor Kompleksinin açılışı ile başladığını kaydederek, “Şunu gördüm ki, belediye hizmetleri anlamında başkanlarımızın ufku geniş, sahaya dönük, vatandaşa hemhal ve hizmetli” dedi. Vali Ayhan, şöyle konuştu:

“1 ay oldu göreve başlayalı, bu zaman dilimi içerisinde sahayı izliyoruz. Atandığımın 2. gününde Haliliye Belediyesi’nin hizmetlerinin ilk kurdelesini kestik, bereketli başladık. Şunu gördüm ki, belediye hizmetleri anlamında başkanlarımızın ufku geniş, sahaya dönük, vatandaşa hemhal ve hizmetli. Özellikle sosyal yönü çok güçlü. Belediyelerin şuan ki mottosu gönül belediyeciliği deniyor, bunu ziyadesiyle hissettirmişler. Ülkenin farklı coğrafyalarında çalıştığımız için kıyaslama yapabilme, hizmetleri çok rahat değerlendirebilme imkanımız olabiliyor. Haliliye Belediyemizin 10 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen kurumsal kültürü, kurumsal uyumu, kurumlar arası işbirliği olağanüstü. Bunun altını özellikle çiziyorum, olağanüstü bir birliktelikleri var. Bu da hizmeti beraberinde getiriyor. Bütün kurumlar bir ve beraber olduğu zaman güzel eserler ortaya çıkıyor. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyelim. İnşallah daha güzel hizmetler yapabileceklerine ben yürekten inanıyorum, atılan her adımın yanında olacağımı kendilerine söyledim ve söylemeye devam edeceğim. Urfa’mıza hep birlikte güzel hizmetler yapacağız. Ben başkanıma yürekten teşekkür ediyorum, kaymakamımıza, ilçe başkanımıza, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah en yakın zamanda kurdelesini keseceğiz. Başkanımın o kadar çok hizmeti var ki, heyecanı fevkalade. İnşallah bütün hizmetleri gezeceğiz. Tebrik ediyorum başkanım, yolunuz bahtınız açık olsun.”

Açıklamaların ardından Eyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezine geçen Vali Ayhan, buradaki öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Spor merkezine kayıtlı öğrencilerin alkışlarla karşıladığı Vali Ayhan, şampiyon olan Haliliye Belediyesi Kadın Voleybol Takımındaki sporcularla sohbet etti. Haliliye Belediyespor Kulübü bünyesinde yetişen ve Paralimpik Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Abdulsamet Ocakoğlu’nu da burada tebrik eden Vali Ayhan, genç sporcuya madalyasını takdim etti. Sporcularla bir süre sohbet eden ve başarılar dileyen Vali Ayhan, gençlerle hatıra fotoğrafı çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17