banner268

Uyuşturucu İle Mücadele Devam Ediyor

Olayla İlgili yapılan yazılı açıklamada,Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi Telhamut Çadırkentte kalan Suriye uyruklu B.K. isimli şahsın Gaziantep ilinden temin ettiği uyuşturucu ve uyarıcı hapları Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde sattığı bilgisi elde edilmiştir.

Bu kapsamda; Ceylanpınar Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden B.K. isimli şahsın aracında ve Ceylanpınar Telhamut çadırkentte kaldığı çadırda yapılan aramada toplam 2389 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirilmiştir.

B.K. adlı şahıs Ceylanpınar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Kaçakçılık ile mücadele de ve adaletin yerine getirilmesinde gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.Denildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17