banner268

Urfa'ya “Şanlı” ünvanı verilişinin 33’üncü yıl dönümü.

Yeni mezarlıktaki şehitlikte düzenlenen törene, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Şehitlik anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın kutlama telgraflarının okunmasıyla devam etti.

Burada bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa’ya şanlı ünvanının verilişinin 33’üncü yıldönümünü kutlarken, şehitlerimizin vatan kıldığı bu mübarek topraklar üzerinde şanlı tarihimizin bir kez daha canlandığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17