banner268

Tuna, veda ziyaretlerine devam etti.

1 Haziran 2017 Tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine alınan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, veda ziyaretlerine bugün de devam etti.

Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesi, ilçe belediyeleri ve kaymakamlıklar ile kamu kurumlarıyla sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek vedalaşan Vali Tuna, veda ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcılığı, merkez ilçe belediyeleri, meslek odaları, siyasi partilerin il teşkilatları ile yine bazı sivil toplum kuruluşlarıyla devam etti.

Şanlıurfa’daki basın mensuplarıyla ise kahvaltıda bir araya gelerek onlarla vedalaşan Vali Tuna; görev yaptığı bir yıllık süre içerisinde uyum içerisinde çalıştığı tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Şanlıurfa’ya hizmetlerinden dolayı ziyaret ettiği kurumlarda teşekkür alan Vali Tuna; özellikle Şanlıurfa halkına şükranlarını sundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269