banner262

ŞUTSO’DA “DİJİTALLEŞME YOLUNDA ŞANLIURFA” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen program açılış konuşmalarıyla başladı. Programın açılış konuşmalarını İnsani Gelişme Vakfı (İNGEV) Başkanı Vural Çakır, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Vekili Faruk Bayuk, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kaya ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek yaptı.

Şanlıurfa’daki gençlerin yeni meslekler, yeni nitelikler ve yeni çalışma ortamından haberdar olmalarının sağlaması ve metaverse gibi konularda bilgilerin tazelenmesi amacıyla düzenlenen “Dijitalleşme Yolunda Şanlıurfa” programı öncesinde gençler, 17-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirecek olan ulusal istihdam (kariyer) fuarı için CV’lerini bırakarak, fuar kayıtlarını https://ict.endlessfairs.com/ adresinden rehberler aracılığı ile yaptı.

Programda, IBM Türk E.Genel Müdürü Eray Yüksek, Yeni Meslekler, Yeni Nitelikler ve Yeni Çalışma Ortamı, Metaverse Union Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Manas ise Yeni Bir Dünya: Metaverse’de İş Yapmak konulu sunumlarında detay bilgilendirmede bulundu.

Öğretim Üyeleri ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdiği program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17