banner268

ŞUTSO Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

ŞUTSO Hizmet Binasında gerçekleştirilen 2017 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ardından ŞUTSO Kayyum Heyeti; Meclis Üyeleri, Komite Başkanları, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanları, ŞUTSO personeli ile birlikte Çulcuoğlu Restoran’da iftar yemeğine katıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl da geniş katılımlı olarak gerçekleştirilen programa, ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, Kayyum Heyeti Üyeleri Hasan Fehmi Hayırlı, Mehmet Emin Bayaslan, ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş, Meclis Başkan Yardımcısı M.Reşat Karadeniz, Genel Sekreter Vekili Vedat Tekatlı ile Meclis Üyeleri, Komite Başkanları Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcıları Filiz Balamir Dereli, Gurbet İz, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Halil Görgün ve ŞUTSO personeli katıldı.

Programda, ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş birlik ve beraberlik mesajı verdiği bir konuşma gerçekleştirdi. Mustafa Taş konuşmasında şunları kaydetti: “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Birlik, beraberlik ve kaynaşmayı arzu ettiğimiz bu yemek organizasyonunda Meclis Üyelerimiz, Komite Başkanlarımız ve personelimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyor, iftar davetimize icabet eden bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol ise, yaptığı konuşmada “Birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayında gelenekselleştirdiğimiz iftar yemeğinde ŞUTSO ailesi olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umuyoruz ki Ramazan Ayı, ilimiz, bölgemiz, ülkemiz ve Âlemi İslam için hayırlara vesile olur” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269