banner268

ŞUSKİ ,7/24 Hizmet...

ŞUSKİ, Kanalizasyon ve Bakım-Onarım Şube Müdürlüğünde Ramazan ayında da yoğun bir çalışma sürdüren ekipler, kent merkezinin yanı sıra ilçelerdeki kanalizasyon arızaları ve vidanjör taleplerine anında karşılık vererek Ramazan ayının ilk gününden itibaren bugüne kadar toplam bin iki yüz seksen bir adet (1.281 adet) arıza talebine cevap vermiştir.

TALEPLER ONLİNE OLARAK SİSTEME DÜŞÜYOR

Vatandaşlar tarafından Alo 153 çağrı merkezine iletilen talepler koordineli bir şekilde online sistem olarak ilgili birimlere ve ekiplere tablet bilgisayarlar üzerinden anında aktarılıyor. Şanlıurfa kent merkezinin birçok noktasında görev alan ekipler kırsal mahallelerde de gecenin geç saatlerinde gelen arıza çağrılarına anında müdahale ederek sorunlar gideriliyor. ŞUSKİ Kanalizasyon Bakım-Onarım Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, koordineli ve planlı çalışmaları ile sahur vakitlerine kadar gece-gündüz şeklinde mesai yapıyor.

VATANDAŞLAR ŞUSKİ’DEN MEMNUN

ŞUSKİ birimlerinin taleplerini anında karşıladığını anlatan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür eden vatandaşlar; “Arıza taleplerimiz için alo 153’ü aradık kısa bir sürede ekipler geldiler anında arızlar giderildi teşekkürler ediyoruz” dediler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşuski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269