banner268

Sıfır noktasında asayiş uygulaması

 

Suriye’nin Rasulayn ilçesinin sıfır noktasında bulunan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde asayiş uygulaması yapıldı.
Ceylanpınar’ın huzur ve güveni için ilçede polis tarafından sürücülere yönelik uygulama gerçekleştirildi. İlçenin dört farklı noktasında gerçekleştirilen uygulamada çok sayıda araç aranırken şüpheli görülen şahısların üst araması yapıldı. Yapılan uygulamanın ilçenin huzuru ve asayişi için gerekli olduğunu vurgulayan vatandaşlar, bu tür uygulamaların kendilerine daha fazla güven verdiğini ifade etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan ilçe sakinleri “Yapılan uygulamalarda ilçe halkından ricamız polis arkadaşlara yardımcı olsunlar. Sonuçta bu tür güvenlik uygulamaları bizim can ve mal güvenliğimiz için yapılmaktadır. Tüm polis arkadaşlara gösterdikleri çabadan ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Uygulamaya Ceylanpınar’da görev yapan tüm polislerin katıldığı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269