banner268

Şanlıurfa Valisi Erin "koronavirüs’e yönelik il genelinde aldığımız tedbirleri ve sahadaki çalışmalarımızı gündeme aldık"

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında oluşturulan İl Pandemi Koordinasyon Kurulu, video konferans yöntemiyle toplanarak, alınan tedbir kararlarını ve normalleşme adımlarını görüştü.

Vali Erin, İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş ve Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya’nın Valilik makamından katıldığı toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ve diğer kurul üyeleri de kendi çalışma ofislerinden iştirak etti.

Toplantıda, koronavirüs salgını karşısında il genelinde alınan tedbirler ve sahadaki çalışmalar değerlendirildi. Normalleşme planı kapsamında atılacak adımların da masaya yatırıldığı toplantıda, 65 yaş üstü ve 20 yaş altındaki vatandaşlara yönelik sokağa çıkma kısıtlamasının esnetilmesi, 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berberler ve alışveriş merkezlerinde alınacak tedbirler istişare edildi.

Yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berberler ve alışveriş merkezlerinde hijyen, sosyal mesafe, maske kullanımı gibi tedbirlerin uygulanmasına yönelik tedbirler, alınacak İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarıyla birlikte kamuoyuna duyurulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17