banner262

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi maske kullanımı ile ilgili denetimlerine devam ediyor

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüslerine yönelik Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince ortak denetimler sürdürülüyor.

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında Şanlıurfa’da birçok noktada denetimler sürdüren ekipler, vatandaşların sıklıkla kullandığı Özel Halk otobüslerinde oturum düzeni ve vatandaşların maske kullanımı ile ilgili denetimler rutin olarak yapılıyor

Teknolojinin son yeniliklerini kullanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Toplu taşıma araçlarındaki güvenlik kameraları ile uzaktan izleme yaparken kurallara uymayan araçlar için sahadaki ekiplere bilgilendirme yapılıyor. Bunun üzerine kurallara uymayan araçları durduran ekipler ise gerekli cezai işlemleri uyguluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17