banner268

Şair Nabi Mahallesine Semt Pazarı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde yapımı devam eden modern semt pazarı inşaatında incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarı Hüseyin Çiçek'in de eşlik ettiği incelemelerde Başkan Çiftçi, "Mahallelerimizin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, geçtiğimiz ay Şair Nabi Mahallesinde temeli atılan modern semt pazarı inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmaların aksamadan devam ettiğini belirten Başkan Çiftçi, "Yıllardır Şair Nabi mahallemizin problemleri vardı. Geldiğimizden bu yana gerek muhtarımızın gerekse mahalle sakinlerimizle yaptığımız istişarelerde talepleri aldık. Şimdi ise projelerini yaptık. Kapalı semt pazarımızın temeli atıldı. Yakın bir tarihte çok amaçlı salonumuzun da temelini atacağız. Mahallelerimizin sorunlarını birer birer çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

Çalışmalardan dolayı Başkan Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Şair Nabi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çiçek ise, "Başkanımız bizleri ziyarete geldi. Modern semt pazarının inşaatını birlikte inceledik. Mahallem ve şahsım adına çalışmalarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269