banner262

RASULAYNLI ÇOCUKLAR KARAKÖPRÜ’YÜ GEZDİ

Şanlıurfa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Barış Pınarı harekât alanında bulunan TSK unsurları ortaklığında ülkelerindeki savaş nedeniyle mağdur olan Suriyeli çocuklar için gezi etkinliği gerçekleştirildi. Rasulayn bölgesinden gelen çocuklar etkinlik kapsamında Karaköprü’de Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi ile Oyun ve Oyuncak Müzesini gezdi.

Önce Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi’ni ziyaret eden 80 çocuk ve öğretmenleri bilim merkezinde uzay bilimleri ve yeni nesil teknoloji ile tanışırken, sosyal robot Ada ile de eğlenip fotoğraf çekindiler.

Daha sonra Karaköprü Belediyesinin Oyun ve oyuncak Müzesine geçen çocuklar müzedeki geçmişten bugüne oyuncakları görüp onlarla ilgili bilgi aldılar. Oyuncaklara ve müze bahçesindeki maketlere çok ilgi gösteren çocukların gezi sırasında eğlendiği gözlendi.

Geziye katılan Rasulaynlı öğrencilerin öğretmeni Muhammed Al Ahmed, çocuklar için unutulmaz bir gün olduğunu, bilim merkezi ve oyuncak müzesinin çok güzel olduğunu ifade ederek, bu geziyi düzenleyen ilgililere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17