banner268

Ramazan boyunca her gün 250 hasta yakınına hizmet

Eyyübiye Belediyesi Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte sosyal belediyecilik anlamında farklı hizmetler yapmaya devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimataları doğrultusunda hasta yakını ve refakatçileri için iftar sofrası açtı.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan iftar sofrasına birçok hasta yakını ve refakatçi katıldı. Hasta yakınları ve refakatçiler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye kendileri için kurulmuş olan iftar sofrasından dolayı memnuniyetlerini bildirdiler.

Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam eden Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik gıda kolisi dağıtımını da gerçekleştiriyor. Bir yandan gıda kolisi yardımları ve diğer yandan da iftar sofraları ile vatandaşa hizmet eden Eyyübiye Belediyesi vatandaşların da takdirini topluyor. Balıklıgöl Devlet Hastanesinde açılan ve tüm Ramazan Ayı boyunca günde 250 kişiye hizmet verilecek şekilde devam edecek olan iftar sofrasından dolayı yetkililer ve vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekim Uzman Dr. Şahin Yaztürk, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederek şunları dile getirdi, “Öncelik ile Mehmet Ekinci Bey AK Partili Belediye Başkanı olarak yola çıktıkları zaman zaten hayır ve güzellik üzerine yola çıktılar. Kendilerinin amacı mazlumun, fakirin ve muhtaç olanın yanında yer almaktı. Nitekim şuan yapmış oldukları şeyde bunun bir göstergesidir. Hayırlı ve güzel bir iftar olması dileği ile herkesin iftarlar ve bayramlar gibi bir ömür sürdürmesini temenni ederim. Sayın Mehmet Ekinci Bey'in de yapmış olduğu bu organizasyondan dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ederim.”

Eyyübiye Belediyesi tarafından 1 ay boyunca hizmet verecek olan iftar sofrasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar,  “İftar sofrası düzenlediler Allah düzenleyenlerden razı olsun. Güzel bir şey. Fakir fukara açık bir yerde halk gelip belediyenin hayrına iftarını açıyor Belediye Başkanına ve bu yemekte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Burada ne kadar hasta var ne kadar refakatçi var hepsi bu iftar programından yararlanıyor. Allah Belediyemizden ve Devletimizden razı olsun bu Oruç günü bu kadar hayır ve sevap herkese nasip olmaz. Bu programı düzenleyen Belediyemize teşekkür ederiz. Dedi. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17