banner268

Pınarbaşı, parkları gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi

Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ,sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Bazı belediye birim amirlerinin de eşlik ettiği Pınarbaşı’nın gece mesaisi, sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.
Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, yeşil alanların halkın nefes aldığı mekanlar olduğunu belirterek, “Hava sıcaklığının artmasıyla parklarda yoğunluk daha da artıyor. Özellikle Ramazan ayında iftarını açan vatandaşlarımız sahuru eşleri, çocukları ve arkadaşlarıyla parklarda bekliyorlar. Bizler de Birecik Belediyesi olarak parkların temizliğini ve düzenini sağlayarak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz” dedi.
"Parklarımızı sahiplenelim, koruyalım"
Belediye Başkanı Pınarbaşı, parklardaki oyun ve oturma grupları ve ağaçlara kimi zaman kendini bilmez kişiler tarafından zarar verildiğine dikkat çekerek, parklara sahip çıkılması konusunda vatandaşları uyardı. Pınarbaşı, “Yıllarca bin bir emek ve zahmetle yetiştirilen ağaçların birkaç cahil tarafından yakılması, yıkılması bizleri üzüyor. Parklar hepimizin ortak malı. Bu alanları, bu ağaçları canımız gibi korumalıyız. Halkımıza, gençlerimize sesleniyorum, lütfen parklarımıza sahip çıkalım, bu işi sahiplenelim” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17