banner268

OSB’ye Banka Şubesi İçin İmzalar Atıldı

Şanlıurfa Valiliği Toplantı Salonunda imzalanan protokolü, Vali Abdullah Erin’in yanı sıra; Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ve Halk Bankası Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Fuat Yetkin imzaladı.

2022 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanan banka şubesinin Şanlıurfa’daki sanayicilere hayırlı olmasını dileyen Vali Abdullah Erin, ekonominin ve istihdamın Şanlıurfa’daki en önemli merkezi olan Organize Sanayi Bölgesinde banka şubesi eksikliğinin giderilmesinin sanayiciler tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirterek, şubenin açılmasında emeği geçen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’a teşekkür etti.

İmzalanan protokole göre, şube olarak kullanılacak binanın kaba inşaatı OSB Müdürlüğü tarafından zemin ve iki kat olarak 150 metrekare üzerinde toplam 450 metrekare kullanım alanıyla tamamlanacak. Kaba inşaatın bitiminde kiralama yöntemiyle bankaya teslim edilecek yapının her türlü tadilat ve dekorasyonu ise banka tarafından yapılacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaOsbAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17