banner262

"Önemli olan bir sofrada buluşabilmektir"

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Kaymakamı ve vekaletten Bozova Belediyesi'ne kayyım olarak atanan Kaymakam Zekeriya Göker, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programlarının amacının yemek ve içmekten ibaret olmadığının altını çizen Başkan Çiftçi: "Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca her gün bir ilçede iftar buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Bugün Bozova ilçemizdeyiz. İftar programlarının amacı yemek ve içmekten ibaret değildir. İhtiyaç sahibi olup olmaması da önemli değildir. Önemli olan bir sofrada buluşabilmektir. Bozovalılar bu meydana gelerek aynı sofrayı paylaşıyor" diyerek Bozovalılarla aynı iftar sofrasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftardan dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür eden İlçe Kaymakamı Zekeriya Göker: "Bu iftarda emeği geçenlere ve katılım gösteren Bozovalılara teşekkür ediyorum" dedi.

Mobil Mutfak Hizmet Aracı ile hazırlanan Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına binlerce kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. İlahi dinletisi maneviyat dolu Ramazan programı yaşayan Bozovalılar, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBozzova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17