banner262

Mehteran-ı Haliliye, izleyenlerden tam not aldı.

Haliliye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve bölgenin tek mehter takımı olan Mehteran-ı Haliliye, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında sahne aldı. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan mehter konserinin ardından konuşma yapan Başkan Fevzi Demirkol, “Mehteran-ı Haliliye, önemli günlerde aziz milletimize, ecdat yadigârı mehter marşlarını sunacaklardır” dedi.

Haliliye Belediyesi bünyesinde kurulan 33 kişiden oluşan bölgenin tek mehter takımı olan Mehteran-ı Haliliye, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Turgut Özal Parkında vatandaşlarla buluştu. Başkan Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyesi Metin Çadırcı, Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Bekir Akyol’un da katıldığı konserde mehter marşlarını seslendiren Mehteran-ı Haliliye, izleyenlerden tam not aldı.

Konserin ardından sahneye çıkarak mehter takımını tebrik eden Başkan Demirkol, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Daha önceki senelerde gelen sizden gelen yoğun istek üzerine, başka vilayetlerden mehter takımlarını burada misafir etmiştik. O mehter takımları, sizlere mehter marşlarını icra etmişlerdi. Hamt olsun, sizlerden gelen yoğun talep üzerine Haliliye Belediyesi mehter takımını kurduk. Mehteran-ı Haliliye, önemli günlerde aziz milletimize, ecdat yadigârı mehter marşlarını sunacaklardır. Bu gösterimiz devam edecektir. Ramazan’ınız mübarek olsun. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla Cenab-ı Hakk sizleri bu bayrama ve nice bayramlara eriştirsin diyorum.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17