banner268

Kursiyerlerden Açılış

Büyükşehir Belediyesi Resim Sergisi Salonu'nda Başkan Vekili Sait Kaya'nın açılışını yaptığı resim sergisinde kursiyerlerin hocası Remzi Kara, Mehmet İnci ve kursiyerlerin yapmış olduğu resim çalışmaları yer alıyor.Açılıştan sonra eserleri tek tek inceleyen Başkan Vekili Sait Kaya: "Belediyemizin kursiyerleri tarafından yapılan resimleri, eserleri inceledik. Toplumlar sadece ekonomik olarak değil sanat anlamında kalkınması gerekiyor. Bugün Şanlıurfa'da sanatseverler bu güzel eserlerini ortaya koymuşlar. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür sanatsal çalışmaları destekliyoruz" diyerek kursiyerleri ve hocalarını emeklerinden dolayı tebrik etti.

Gençlere armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da kutlayan Başkan Vekili Kaya: "Bu anlamlı günde gençleri kutluyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269