banner262

KARAKÖPRÜ’DE YOL AÇMA SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ve gözde ilçesi olan Karaköprü’ de ihtiyacın karşılanması ve vatandaşların mağdur olmaması için Karaköprü Belediyesi tarafından başlatılan yol seferberliği sürüyor. İlçenin birçok mahallesinde yol çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri özellikle yapılaşmanın arttığı ve yeni yol ihtiyacının olduğu mahallelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Akbayır Mahallesinde belirlenen yerlerde yeni yol açan ekipler, program dahilinde diğer mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından verilen talimat doğrultusunda yeni yollar açan Fen İşleri ekipleri daha sonra alt yapısı tamamlanan yollarda da kilitli parke döşeyerek yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Yol çalışmalarına büyük önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin gelişiminde geniş ve düzgün yolların önem arz ettiğini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Fen işleri ekiplerimiz gerçekten bir seferberlik halinde yol çalışması yapıyor. Birçok mahallede yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirerek gelişen ve büyüyen ilçede yol sıkıntısı yaşanmaması için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü program dahilinde ihtiyaca bağlı olarak tüm mahallelerde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17