banner262

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA HİZMETLER DURMUYOR

Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından köy içi yolları tozdan ve çamurdan kurtarmak için yapılan çalışmalarla kırsaldaki vatandaşların yaz aylarında tozlu, kış aylarında çamurlu yol sorunu yaşamasının önüne geçiliyor.

86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 186 kırsal yerleşkeye dokunan ve hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, Büyük Akziyaret (Cülmen) kırsal mahallesinde köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yaparak mahalleleri tozdan ve çamurdan kurtarıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerin merkezden bir farkı olmadığını ve oradaki vatandaşların da hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Kırsaldaki vatandaşlarımızın da en iyi şartlarda yaşaması için uğraşıyoruz. Özellikle kış aylarında vatandaşlarımızın çamurlu yollarda sorun yaşamaması için 86 kırsal mahallemiz ve mezralarında köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yapıyoruz.

Büyük Akziyaret Mahallemiz de nüfus olarak en büyük kırsal mahallelerimizden biri olduğu için eksikleri ve talepleri karşılamak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Merkeziyle ve kırsalıyla daha güzel bir Karaköprü oluşturmak için çabalıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde program dahilinde köy içi yol yenileme çalışmalarını sürdürecek.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17