banner262

Hilvan’da Fırınlara Yönelik Denetimler Arttırıldı

İlçede sürdürülen denetimlerde hijyen, gramaj, fiyat ve işletmelerde bulunması gereken evrakları bulundurmayanlar hakkında kural ihlali yaptığı gerekçesi ile yasal işlem başlatıldı.

Denetimler hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; “Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda ilçe merkezinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerde bulunduk. Halkımızın standartlara uygun tüketim yapmaları için yaptığımız rutin denetimlerde fiyat, gramaj, ruhsat, üretim araçlarının temizliği ve genel hijyen kurallarına uymayan işletmelere kurallara dikkat etmeleri yönünde gerekli uyarılarda bulunduk. Vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu kapsamda denetimlerimiz programlı bir şekilde devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaZabıtaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17