banner262

"Hep beraber daha güçlü bir Şanlıurfa için el ele vermek zorundayız"

18-21 Mayıs tarihlerinde Ankara Kültür Merkezinde yapılan “Şanlıurfa Kültür Günleri” etkinliğinde göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Şanlıurfa valiliği, Şanlıurfa valisi Güngör Azim Tuna adına, vali muavini Tarık Açıkgöz UYGAD tarafından ziyaret edilerek vilayetin bu çalışmada gösterdiği etkin konumdan dolayı teşekkür edilerek UYGAD tarafından vali muavini Tarık Açıkgöze şükran plaketi takdim edildi. Bu ziyarette UYGAD’ı şube başkanı Sıtkı Aloğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Cuma Hundur, Hüseyin Yektaş, Salih Bencik ve Enver Sedat Yahlizade temsil ettiler. Şükran plaketi takdiminde Şanlıurfa vali muavini Tarık Açıkgöz “Tüm kurumlarımızla beraber Şanlıurfa adına ilk defa ve günlerce süren bir fuar etkinliği iştirak ettik. Şanlıurfa’nın turizm çıtasına ivme katacağını tahmin ediyoruz. 2017 yılı içinde İstanbul ilinde de bu tür bir fuar etkinliği düşünüyoruz. UYGAD’ın bu nazik davranışından dolayı kendilerine başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi adına genel sekreter yardımcısı Mehmet Emin Özçınar’ı ziyaret eden UYGAD üyeleri Büyükşehir Belediyesinin Ankara Kültür merkezindeki fuar etkinliğinde aldığı aktif rolünden dolayı Mehmet Emin Özçınar’a teşekkür ettiler. Sayın Özçınar “UYGAD’ın başkanı ve yönetiminin bizleri ziyaret etmesi nezaketle karşılanmıştır. Kendileriyle Şanlıurfa’nın kültür ve turizmi üzerine genel mevzular üzerine istişareler yaptık. Hep beraber daha güçlü bir Şanlıurfa için el ele vermek zorundayız” dedi.

Ziyaretlerden dolayı görüş belirten UYGAD Şube başkanı Sıtkı Aloğlu “ Şanlıurfa vilayet ve Şanlıurfa Büyükşehir ilimizin iki önemli omurgasıdır. Bu kurumlarımız faal oldukça ve kadrolarında yer alan bürokratlar proje ürettikçe Şanlıurfa, Türkiye’de istenilen yere gelebilir. Biz sivil toplum kuruluşları olarak bu kurumlarla istişareyi kesmeden ve beraber hareket ederek her şey Şanlıurfa için demek zorundayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaUygad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17