banner262

Havalar ısınınca yine eskiye döndük !

 Şanlıurfa’da yaklaşık 35 derecede oruç tutan vatandaşlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da serinlemek için doğal yolları kullanıyor. 
Şanlıurfa’da Ramazan ayında yaklaşık 35 derecede oruç tutan vatandaşlar, serinlemek için doğal yollara başvurdu. Öğlen vakti, havanın en sıcak olduğu zamanda parklara akın eden vatandaşlar, çimenlerin üzerinde uzanırken camiye giden vatandaşlar ise namazdan sonra uzanıp iftarı bekliyor. Özelikle Balıklıgöl platosundaki parklara giden vatandaşlar saatlerce ağaç gölgelerinde serinliyor. Çocuklar ise Hasanpaşa Camii'nin bahçesi ve Balıklıgöl’deki kanallarda suya girip serinlemeye çalışıyor. Sıcağın altında oruç tutmanın zor olduğunu dile getiren vatandaşlar, doğal serinleme yollarına başvurup iftarı beklediklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17