banner262

HARRAN BELEDİYESİ İZMİR ALİAĞA BELEDİYESİ İLE KARDEŞ İLÇE OLUYOR

İzmir-Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa ilçesinin muhtarları, Harran ilçesinin tarihi yerlerini yerinde görmek, gezmek ve keşfetmek için düzenledikleri seyahat turunda Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'u da ziyaret ederek, ilçenin tarihi süreci hakkında bilgi aldılar. Misafirlerini evinde ağırlayan başkan Özyavuz, seyahat boyunca misafirlerine eşlik etti. İzmir- Aliağa Belediye başkanı sayın Serkan Acar; Harran ilçemizi ve Başkanımızı ziyarete geldik. Harran Belediye Başkanı Sayın Mahmut Özyavuz’u zaten iyi biliyoruz. Bizim zamanımızın kısıtlı olmasından dolayı Sayın Başkanımızın bizleri en iyi şekilde ağırlayacağından zaten hiç şüphemiz yok. Burada hiç olmazsa köy konağımızda buranın kültürünü görelim, bir yandan da hasret giderelim. Bu hasretin zamanı yok birkaç günde biz bu hasreti gideremeyiz. Ama şuradaki beş dakika on dakika bile çok kıymetli, burada içtiğimiz bir kahvenin bile kırk yıl hatırı olacaktır. Ondan ötesi inşallah Başkanımla biz bu vesileyle Aliağa ile Harran’ı kardeş yapalım ve bu şekilde bağlayalım daha sonra birbirimize gidip gelelim. Dedi

İzmir- Aliağa Belediye başkanı sayın Serkan Acar ve Aliağa ilçesinin kıymetli muhtarlarını Medeniyetin beşiği, tarihin ve kültürün merkezi Harran ilçesinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen başkan Özyavuz; Aliağa Belediyemiz ile kardeş ilçe olmak için gerekli prosedürlerin tamamlanması için gerekli çalışmalarımızı başlattık. Her iki Belediyemiz arasında kültürel, sosyal, bilgi ve tecrübe paylaşımı anlamında önemli çalışmalar yapacağız. En kısa sürede Aliağa Belediyesi ile kardeş belediye olmak için protokol imzalanacak. Her iki ilçemize de bu beraberliğin ve kardeşliğin hayırlar getirmesini diliyorum." İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17