banner268

Ham Petrol Hırsız Yakalandı

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, unsurları tarafından icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında Hilvan İlçesi Özveren Mahallesinden geçmekte olan Kerkük-Yumurtalık Ham Petrol Boru hattının güzergahında kazı yapıldığı tespit edilmiştir. Yapılan araştırmada ;

Olay yerine yakın bir bölgede terk edilmiş bir vaziyette bulunan kamyonet içerisinde 7450 LT ham petrol ele geçirilmiştir.

Araç plakası üzerinden yapılan araştırmada kamyonetin Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı M.T isimli şahsa ait olduğu tespit edilmiş ve Hilvan Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla şahıs yakalanmıştır. M.T çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanmış, Şanlıurfa Siverek Cezaevine konulmuştur.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Kaçakçılık ile mücadele de ve adaletin yerine getirilmesinde gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur denildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269