banner268

Haliliye,konaklama merkezi yapıyoruz” dedi.

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca Süleymaniye ve Karşıyaka mahalleleri ile Rabia Meydanında her gün iftar vaktinde binlerce kişiye sıcak yemek ikramında bulunuldu. Ramazan Ayının son günü olan Arefe Gününde, Rabia Meydanındaki sofraya vatandaşların yanı sıra; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Meclis Üyesi Mehmet Keskin ile teşkilat üyeleri de katıldı. Başkan Demirkol, Milletvekili Kaçar ve İlçe Başkanı Canpolat’ı karşılayıp, Ramazan’ın son gününde de sofraya konuk olan vatandaşlarla görüştü.

Okunan ezanla birlikte açılan orucun ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Canpolat, “Haliliye ilçe teşkilatı olarak, Milletvekilimiz Mahmut Kaçar ile birlikte Haliliye Belediyemizin Ramazan Ayı boyunca devam eden son iftarında bir arada bulunduk” dedi.

Milletvekili Mahmut Kaçar ise Ramazan Ayı geleneklerini yaşattığı için Başkan Demirkol’a teşekkür ederek, “Her şeyden önce göreve geldiği ilk günden itibaren, her Ramazan’da gerek iftar ve gerekse sahur programlarını geleneksel hale getiren Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a, Haliliye’liler ve Şanlıurfa’lılar adına teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Ramazan’ı bir Ramazan gibi yaşamak, hassasiyetlerimizi ortaya koymak, Ramazan’ın yardımlaşmanın, birlik beraberliğin, paylaşmanın ayı olduğunu hatırlatmak adına bu sofralar son derece anlamlı. Bizde bugün Haliliye Belediyemizin bu geleneksel hale getirdiği iftar sofrasının son gününde son ilçe başkanımız ve belediye başkanımızla, halkımızla son iftarımızı yaptık” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol da, Ramazan Ayı boyunca kurulan sofralara teşrif eden vatandaşlara teşekkür ederek, “Mübarek Ramazan Ayının son iftarında Milletvekilimiz Sayın Mahmut Kaçar beyefendi, İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat, ilçe yönetimimizle, belediye meclis üyelerimizle birlikte son iftarımızı yaptık. Geleneksel hale getirdiğimiz, bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Ramazan’da iftar programımız üç noktada devam etti. Aynı şekilde sahur programımız devam etti. Hastanelerdeki hasta yakınlarına sıcak yemek ikramımız devam etti. Ayrıca, evinden gelemeyen hastalarımıza, yaşlılarımıza evinde sıcak yemek ikram ettik ve muhtaçlarımıza gıda kolileri dağıttık. Hamt olsun Ramazan’ın son iftarıyla birlikte bayrama ulaşmış olduk” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17