banner262

Haliliye,her gün iftar öncesi 750 kişilik yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

Ramazan Ayı dolayısıyla bu yıl 4’üncü kez ilçe geneline iftar sofraları kuran Haliliye Belediyesi, sofralara gelemeyen vatandaşları da ihmal etmiyor. Geçen yıl ilk kez başlatılan hasta yakınlarına iftarlık dağıtımı çalışması bu yılda devam ettiriliyor. Başkan Fevzi Demirkol’un talimatıyla sürdürülen çalışma kapsamında, Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bekleyen hasta yakınlarına yönelik her akşam iftar öncesi dağıtılan kumanya ile hasta yakınlarının iftar yemeği ihtiyacı karşılanıyor.

Hastane bahçesi ve misafirhaneleri dolaşan Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlileri, içerisinde iki çeşit yemek, çorba, su ve ekmek bulunan kumanyaları vatandaşlara dağıtıyor.750 hasta yakınına yönelik dağıtılan iftar yemeği uygulamasından duydukları memnuniyeti ifade eden hasta yakınları; hastaları dolayısıyla iftar için yemekle uğraşma imkanı olmadıklarını belirterek, yemek ihtiyaçlarını böyle güzel bir uygulamayla karşılayan Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini söylediler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17