banner262

HALİLİYE’DE YENİ PARKLAR İLE YEŞİL ALAN MİKTARI ARTIRILIYOR

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “yeşilin ve doğanın kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İlçeye kazandırılan yeni parklar ile yeşil alan miktarını arttıran ekipler, mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Yapılan peyzaj çalışmaları ile rengarenk çiçekler, park ve bahçelerde toprakla buluşturuluyor. Yazın gelmesiyle parklar rengarenk çiçeklerle güzelleştirilirken, ilçeye kazandırılan yeni parklarla da yeşil alan miktarı artırılıyor. Bu kapsamda Ahmet Yesevi Mahallesinde yeni park yapım çalışmalarını tamamlayan ekipler, ağaç ekimleriyle bölgeyi yeşillendiriyor.

Yemyeşil bir Haliliye için yürütülen çalışmaların yanı sıra Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Atölyesinde ise yıpranan piknik masaları ve banklar yenileniyor. Atölyede aşamalardan geçen kamelyalar, ilk günkü görünümlerini kazanarak, yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Öte yandan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü 444 22 63 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen taleplere de anında dönüş sağlayarak, vatandaşların iletilerini çözüme kavuşturuyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17