banner268

Haliliye Kırsalda.

Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yarımsu kırsal Mahallesindeki Şeyh Hattap Türbesinde ve bölge mezarlığında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Mezarlık çevresindeki ihata duvarının ve abdesthanenin yapıldığı çalışmalar kapsamında, türbe çevresinde de tamamlanmak üzere olan bakım onarım çalışmalarını denetleyen Başkan Demirkol, çalışmaların sona yaklaştığını ifade etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak asli vazifemiz olan belediyecilik hizmetlerinin yanında, vatandaşlarımızın sağlıklı şartlarda ibadetini yerine getirmesi ve sağlıklı şartlarda okuluna gidip, sağlıklı şartlarda yaşaması için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaktayız. Bu çalışmalarımız çeşitlilik arz etmektedir. İbadethanelerimizin tümünde, vatandaşlarımızın ibadetlerini en sağlıklı ortamda yapması için halı yıkama çalışmalarımız baştan belli devam etmektedir. İbadethanelerimizin yine temizlikle, halı, klima gibi ihtiyaçlarını zaten geçmişten beri temin ediyoruz. Şuanda da, vatandaşlarımızın cenazesi olduğunda cenazesini getirdikleri ve bölgemizde türbe olarak bilinen yerlerde çalışmalarımız devam ediyor. Yarımsu Mahallemizdeki, Şeyh Hattap Türbesindeki çalışmalarımızı yerinde incelemiş bulunuyoruz. Sona yaklaşmıştır. Burada, bölgede daha önceden vefat etmiş kişilerin cenazeleri buradadır. Bayram dönemlerde ve diğer günlerde büyüklerinin kabrini ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız için en sağlıklı şekilde ibadetlerini yapmaları için gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Bu türbede, Haliliye Belediyesi olarak ihata duvarını ve türbe içerisinde yenileme çalışmaları yaptık.”

HAVŞANLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Fevzi Demirkol, Yarımsu’daki incelemelerinin ardından Havşanlı kırsal Mahallesine geçti. Burada Mahalle Muhtarı Mahmut Aynıberk tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesinin de destek verdiği taziye evinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Çalışmalarımızla sahadayız. Ziyaretlerimizle sahadayız. Havşanlı Muhtarımız Sayın Mahmut Aynıberk bizi muhabbetle karşıladı. Yapmış olduğumuz hizmetlerin devamı gelecektir” dedi. Başkan Demirkol, açıklamasının ardından mahalleden ayrıldı

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269