banner262

Haliliye'de Zabıta Gece Denetimlerini Devam Ettiriyor.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda satışı yapan işyerlerine yönelik Ramazan Ayı dolayısıyla gece saatlerinde kapsamlı denetim yapıyor. Şartları yerine getirmeyen işyerleri hakkında işlem yapan ekipler, son kullanma tarihi geçmiş gıda malzemelerine de imha için el koyuyor.

Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumaya yönelik yaptığı denetimlerini ara vermeden sürdürüyor. Zabıta ekipleri, gıda satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini, Ramazan Ayı dolayısıyla gece saatlerinde de devam ettiriyor.

Zabıta ekipleri, bu kapsamda Bahçelievler bölgesinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik denetim yaptı. Denetimde hijyen, temizlik ve ürünlerin son kullanma tarihleri ile ruhsat ve çalışma izin belgelerini kontrol eden zabıta ekipleri, evraklarında eksiklik bulunan işyeri sahiplerine yapmaları gereken işlemleri anlattı. Zabıta ekipleri ayrıca, son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerle ilgili de uyarılarda bulundu.

Yapılan denetimlerde son kullanma tarihi geçen ürünlere de imha amacıyla el koyan zabıta ekipleri, bu işyerleri hakkında yasal işlem yaptı.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada; halk sağlığını korumaya yönelik sürdürülen denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17