banner262

Haliliye'de yeni yol yapımı aralıksız devam ediyor.

Haliliye Belediyesi, koronavirüs ile mücadeleyi tam hız sürdürürken, Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki yol yapım ve yol açma çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Trafik ağını genişletmek ve yeni yollarla beraber vatandaşlara alternatif yol hizmeti sunmayı amaçlayan Fen İşleri, Ramazan Ayı’nda da çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Ramazan Ayı nedeniyle mesai saatleri iftardan sonra aktarılan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Devteyşti Mahallesinde henüz yapılaşmanın olmadı iki farklı bölgeye yol açma çalışmasını sürdürürken, bir benzer çalışma da Sırrın Mahallesinde yürütülüyor. Sırrın Mahallesine bağlı Köylü Kent’te imar alanı içinde bulunan bölgede yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.

Yürütülen çalışma ile ilgili konuşan Sırrın Mahalle Muhtarı Halil Budak, “ Haliliye Belediyesi Sırrın Mahallemize bağlı Köylü Kente tarafında yeni yol açma çalışması yapmaktadırlar. Burada şuan yeni 3-4 yeni yol açılıyor. Yapılan bu çalışmalardan dolayı mahalle halkı memnundur. Ben tüm mahallem adına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Fen İşleri ekipler, Devteşti, Ahmet Yesevi, Kamberiye, Süleymaniye ve Bağlarbaşı mahallelerinde deforme olmuş parkelerin değişimi ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17