banner268

Haliliye'de alt yapı çalışmaları devam ediyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol açma ve yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında Dağeteği Mahallesi Yeşilurfa Bölgesinde henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda 3 yeni yolun açma çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarda kırmızı kot uygulaması dikkate alınarak, 90 santimetreye kadar kazı çalışması yapılıyor. Kazı yapılan yollara, 70 santimetre dolgu malzemesi dökülerek uzun yıllar kalıcı olması hedefleniyor.

17 YENİ YOL AÇILMIŞTI

Bölge sakinleri, yaptığı hizmetlerden dolayı 2002 yılından bu yana imara giren alanların Haliliye Belediyesi ile birlikte hizmete kavuştuğunu ifade ederken, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söylediler.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Dağeteği Mahallesinde daha önceden 17 yeni yol açarken, ihtiyaç doğrultusunda yeni açılacak yolların sayılarının artacağı ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17