banner268

Haliliye Belediyesi Tasavvuf Müziği Korosu Veysel Karani'de.

Ramazan Ayında geleneklere uygun programlar düzenleyen Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan Ayının 8’inci gecesinde de gezici sanat TIR’ı ile Veysel Karani Mahallesinde etkinlik düzenledi. Haliliye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Tasavvuf Müziği Korosu, 15 Temmuz kalkışma girişimince şehit düşen Mustafa Direkli’nin adının verildiği Şehit Mustafa Direkli Parkında mahalle sakinleriyle buluştu.

Şef Osman Devecioğlu yönetimindeki Haliliye Belediyesi Tasavvuf Korosu, yaklaşık bir buçuk saat süren konserde; tasavvuf müzikleri ve ilahiler ile Mehter Takımı marşlarını seslendirdi. Başkan Fevzi Demirkol ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ın da katıldığı konser, dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Konserin ardından sahneye çıkarak sazende ve hanendeleri tebrik eden Başkan Demirkol, “Mübarek Ramazan Ayının bir güzel akşamında sizlerle burada olduğumuz için mutluyuz. Koromuzu tebrik ediyorum. Koromuzun sazende ve hanendelerine teşekkür ediyorum. Bize senelerden süzülerek gelen tasavvuf musikisinin en nadide, en güzel eserlerini sundular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Canpolat da, “Haliliye Belediyemizin Tasavvuf Müziği Korosu ile Veysel Karani Mahallesinde bizleri buluşturduğu için başta Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol olmak üzere tüm ekibine saygılarımızı arz ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17