banner262

HALİLİYE BELEDİYESİ 3 MAHALLENİN YOL AĞINI GENİŞLETİYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdüren ekipler, stabilize yol yapım ve yol açma çalışmalarıyla mahalleleri yeni yollarına kavuşturuyor. Bu kapsamda çalışmalarına Karşıyaka, Güzelyurt ve Kanoğlu Mahallelerinde devam eden ekipler, kısa sürede tamamlamayı hedefledikleri yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını hafta sonu mesaisiyle de sürdüren ekipler, bir yandan ilçenin yol ağını genişletirken bir yandan da trafik yükünü azaltıyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise program dahilinde çalışmaların devam edeceği ve hizmetin tüm mahallelere ulaşacağı kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17