banner262

Fakıbaba,vatandaşlarla bir araya geldi.

Haliliye Belediyesinin Rabia Meydanındaki iftar sofrasına konuk olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, iftarın ardından Başkan Fevzi Demirkol ile meydandaki vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların taleplerini dinleyerek, görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, iletilerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağı mesajını verdi.

Haliliye Belediyesinin iftar sofrasının çok önemli bir hizmet olduğunun altını çizen Milletvekili Fakıbaba, yaptığı açıklamada, “Öncelikle hemşerilerimin mübarek Ramazan’ını kutluyorum. Hakikaten çok keyifle bir iftar açtım. Gerçekten hem başkanımıza hem de Haliliye Belediyesinin çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Binlerce insan bir aradaydı. Lezzetle mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.

Başkan Fevzi Demirkol ise Ramazan Ayı boyunca devam edecek olan sahur ve iftar sofralarına tüm vatandaşları beklediklerini belirterek, “Tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin Ramazan’ını tebrik ediyorum. İftar soframızda, uzun yıllar Şanlıurfa’ya hizmet etmiş olan milletvekilimiz Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba’yı misafir ettik. Teşrifleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu soframızda yetkililerimiz, maddi durumu iyi olanlar, muhtaç olanlarımız hep bir arada hem hal olmaktadırlar. Bu soframız seçildiğimiz günden buyana devam etmektedir ve inşallah sağlıkla, huzurla devam edecektir. Teşrif ettikleri için milletvekilimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17