banner262

Erin,tebrikleri kabul ediyor.

Vali Erin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlar arasında; Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin ve şube yönetim kurulu üyeleri Mikail Zahit, Faruk Koreli, Mehmet Recep Uğur, Murat Şahanoğlu ve Mutlu Güneş, Memur-Sen Konfederasyonu İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ve bağlı 11 sendikanın Şanlıurfa şube başkanları, İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Cüneyt Altıparmak ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeleri yer aldı.

Tebrik ziyaretlerini makamında kabul eden Vali Erin, dernek, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kendisini ziyaret eden tüm heyetlerle uzun uzun sohbet ederek, sorunlarını ve önerilerini dinleyen Vali Erin, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeni ve büyük Türkiye’nin oluşumunda sivil toplum kuruluşlarının önemli katkısı olacağına işaret eden Vali Erin, “Zor bir coğrafyadayız, bu zor coğrafyada mücadele etme, bu ortamda doğru politika üretilmesi için çabalama anlamında sorumluyuz. Bu anlamda sorumluluk üstlenenlerin hiç bıkmadan, yılmadan, Cenab-ı Allah’a karşı da bir sorumluluk olduğunu da hissederek hareket etmesi gerekiyor. Şehrimizin, ülkemizin, insanımızın her anlamda kalkınması için faaliyet gösteren tüm oluşumlarla bu çizgi devam ettiği sürece her meselede ve her konuda sizinle birlikte olacağız. Kapımız da gönlümüz de her zaman sizlere açıktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17