banner268

Erin,MİDDER Yöneticilerini Kabul Etti.

Derneklerinin 15 Temmuz darbe girişimi gecesinden üç ay sonra kurulduğunu ve Türkiye’nin tamamında teşkilatlandığını ifade eden Başkan Mehmet Aksoy, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günleri etkinliklerine katılım için hazır olduklarını söyledi.

MİDDER Başkan ve temsilcilerini makamında ağırlayan Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, böyle anlamlı bir derneği kuran ve destek olanları tebrik etti.

15 Temmuz anısına, 16 Temmuz’a kadar devam edecek etkinlikler planladıklarını dile getiren Vali Erin, “15 Temmuz sonrası ortaya çıkan milletimizin birliktelik ruhuna, 249 şehidimiz ve gazilerimizin onuruna yakışır şekilde idrak edeceğiz” dedi.

Bu vesile ile tüm Şanlıurfalıları 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliklerine davet eden Vali Erin, MİDDER yöneticilerine “Yapacağınız her hayırlı işte yanınızdayız. Bu devlete, bu millete, bu milletin refahının artmasına, zenginliğinin çoğalmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine yönelik yapacağınız her türlü faaliyette yanınızda olduğumuzu bilin” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17