banner268

ERBÜLBÜL "HOŞ GELDİNİZ SAYIN VALİM"

Erbülbül köşesine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ı aldı;

Şanlıurfa'nın çiçeği burnunda yeni valisi Sayın Salih AYHAN'a bir hoş geldin yazısı yazmanın bence vakti geldi.

Vali Ayhan, iki buçuk ayı aşan bir zaman diliminde hem O bizleri yani Sanlıurfayı tanımaya çalıştı, hem bizler yani Sanliurfaliar Vali Ayhan'i tanımaya gözlemlemeye çalıştık.

Ve kırk yıllık mesleki tecrübeme dayanarak şunu gözlemledim;
1-Vali Salih Ayhan, adı gibi herşeyden önce Salih bir evlat, müşfik bir baba,iyi bir eş ve devletini seven "insanı yaşat ki Devlet yaşasın" felsefesini özümseyen ,Devletin gülen yüzünü, sıcak şevkatini yansıtan bir mulki idare amiri olduğunu gostermistir.
2-Rahmetli babası Ednail amcanın cenaze namazını kendisi kildiracak kadar dini-islamı bilen,en ufak bir zaman diliminde sılayı rahim yaparak başta annesi ve akrabalarının hayır dualarını almak için her fırsatta baba ocağı Bayburt'u ziyaret etmesi Vali Ayhan'in ne kadar köklerine bağlı bir Anadolu insanı olduğunu göstermekte..
İşte böylesine insanı yönü kuvvetli yüreği iman ve vatan sevgisi ile dolu bir Vali'ye tüm Sanliurfalılar adına "HOŞ GELDİN SAYİN VALİM" demenin zamanı geldi diye düşünüyorum.
Evet Sayın Valim şehri tanıdınız, şehirde size tanıdı.

Sivas'taki başarılarınızı Peygamberler şehri Şanlıurfa'ya taşımak için vira bismillah diyerek kolları sıvamanızınzamanı gelmiştir.

Biz gördük ve şahit olduk ki zatialiniz bu kadim kentin birliği,beraberliği için idarecilikteki felsefenizde olduğu gibi "insanı yaşat ki Devlet yaşasın"desturu ile önce milletin problemlerinin başlangıç noktası olan şehrin ana sorunlarına neşter vurarak ajandanızın ilk sayfasına Eğitimi koydunuz.

Herkesin bildiği gibi Eğitim olmazsa turizmde,tarımda,sanayide,hatta huzurda olmaz .

Bizler sizin Eğitime verdiğiniz önemi ve bu bağlamda Sivas'taki başarılı çalışmalarınızı bilerek Şanlıurfa'nın eğitimdeki makus talihini yenmemiz için ortaya koyacağınız "Devlet" iradesine sonuna kadar destekleyeceğiizi bilmenizi isteriz.
Kısacası eğitimden,turizme sporda sanayiye, tarımdan, sağlığa varan atılması gereken her adımda bu şehrin tüm dinamikleri bu şehrin Valisi olarak ortaya koyacağınız tüm plan, projelerde yer alacağız.
Umut eder ve dilerem ki  sizinde ifade ettiginiz gibi "Tarlada izi olmayanın hasatta yüzü olmaz"vecizesiden ilham alarak Şanlıurfa'nın her tarlasının her metrekaresi de el birliği güç birliği içersinde izimiz olur ve Şanlıurfa'nın her anlamda marka şehir olması için her kes ve herkesin üzerine düşen sorululuk bilinciyle hareket ederek artık yüzümüz güler.

Bu duygu ve temenniler ile bir kez daha "HOŞ GELDİNİZ SAYIN VALİM" diyorum.

Anahtar Kelimeler:
Fuat ErbülbülSalih Ayhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269