banner268

Ekinci,gençleri gençlik merkezleri salonlarına davet etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, geçtiğimiz aylarda faaliyete giren ve bölgenin önemli gençlik merkezlerinden biri olan 15 Temmuz Gençlik ve Kültür merkezini ziyaret etti. Okulların tatile girmesiyle birlikte özellikle gençlerin kaliteli vakit geçirmelerine olanak sağlayan etkinliklerin yapıldığı gençlik merkezini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlik merkezindeki kurslara katılan öğrenci ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ekinci gençleri, Eyyübiye Belediyesi tarafından faaliyete giren Gençlik Merkezleri ve Ak Evler Spor Salonlarına davet etti. Toplam 5 kattan oluşan Gençlik ve Kültür Merkezi, hem bayanlara hem de baylara hitap edecek şekilde düzenlendi. İçerisinde; satranç, hobi salonu, fitnees salonu, bay-bayan mescit, müzik odası, bilgisayar odası, idare, dikiş-nakış dersliği, resim odası, ebru-hat sanatları odası, el sanatları odası, derslikler, kütüphane, masa tenisi salonu, 9 adet YGS, LYS dersliği, 7 adet TEOG dersliği, 1 adet Kur'an-ı Kerim Kursu dersliği, konferans salonu bulunan gençlik merkezinin kapılarını gençlere açtığını belirten Başkan Ekinci, tüm gençleri Eyyübiye Belediyesi gençlik merkezlerine davet etti.

Gençlik merkezi ziyaretinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;” Geçtiğimiz aylarda açmış olduğumuz Buhara mahallemizdeki 15 Temmuz Gençlik ve Kültür merkezimizi ziyaret ettik. Biliyorsunuz bu Kültür merkezlerimizde özellik ile yaz aylarında tatile giren öğrencilerimize kurslar verilmekte. Kurslar içerisinde özellik ile bayanlara yönelik okuma yazma kursları, bilgisayar kursları yine kuran-ı kerim kursları gençlerimize yönelik özellik ile sportif faaliyetler için ortam oluşturmuş durumdayız ve burada gençlere yönelik ihtiyaç duyulan alanlarda kurslar veriliyor. Bunlar bazen üniversiteye hazırlık kursları olabiliyor bazen de orta öğretim çağındaki çocuklarımıza yönelik TEOK kursları olabiliyor. Dolayısı ile yaklaşık 500 kişinin aynı anda faydalanabileceği merkezde azami ölçüde fayda sağlaması adına da basın aracılığı ile duyurularımızı yapıyoruz. Mance mahallemizden , Buhara, Haleplibahçe, Akşemsettin, Akabe, Dede Osman mahallemizden insanlar buraya gelmekte ve tabiî ki bu merkezimizden istifade edebilmektedirler. Yine yan tarafta iki adet okul açılıyor yaklaşık 6000 bin öğrenciye eğitim ve öğretim verilecek. Dolayısı ile bu öğrencilerimizin okul dışındaki zamanları da değerlendirmeleri açısından bu merkez önemli. Yine bulunduğumuz kütüphanemiz ve arkamızda duran konferans salonu vasıtası ile burada halkımıza ihtiyaç duyulan alanlarda bilgilendirme yapılmaktadır. Buradan halkımıza da duyurumuz şu bu tarz merkezlerimizden de istifade etsinler. Gerek 15 Temmuz Gençlik ve Kültür Merkezimiz Topdağı mahallemizde bulunan Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezimiz, On ikiler mahallemizde bulunan Abdulkadir Oğuz Gençlik merkezimizden ve yine 20 mahallemizde bulunan Ak evler Spor salonlarından istifade etsinler. Çocuklarını buralara göndersinler, çocukları kaliteli vakit geçirmeleri adına da bizler elimizden gelen desteği ekibimiz ile beraber vermekteyiz. Ben bu merkezlerimizin İlçemiz adına Mahallelilerimiz adına ve gençlerimizi adına hayırlı hizmetler olacağına inanıyorum ve tekrar ifade etmek gerekirse de biz halkımızı bu merkezlerimize davet ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17