banner262

Ekinci'den 1000 Koli Gıda Yardımı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılmak üzere Gönüllü Kuruluşlar Aşevine, bin adet gıda paketi yardımında bulundu. Eyyübiye ilçe sınırları içinde bulunan ve yaklaşık 15 yıldan bu yana fakir ve yoksul ailelere gıda ve yemek yardımında bulunan Gönüllü Kuruluşlar Aşevine bir destek te Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den geldi. Her yıl düzenli olarak Aşevine çeşitli yardımlar yapan Eyyübiye Belediyesi, bu yıl da bin adet gıda kolisi yardımında bulundu. İçinde yağ, şeker, pirinç, bulgur, çay, makarna, mercimek, un gibi temel gıda malzemelerinden oluşan gıda paketleri, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gönüllü Kuruluşlar Aşevine teslim edildi. Derneği ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Aşevi yetkilileri Ali Topal, Aziz Kutluay ve yetkililer tarafından karşılandı. Aşevinin önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Ekinci, bu yardımların yıl içerisinde devam edeceğini söyledi. Aşevine düzenli yardımlarından dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkür eden yetkililer de,” Allah Başkanımız Mehmet Ekinci’den razı olsun.” Dediler.

Gönüllü Kuruluşlar Aşevinin fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmada önemli görev üstlendiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci konuşmasında şunları söyledi,” Biliyorsunuz Ramazan ayı içerisindeyiz. Mübarek bir aydayız hayır ve hasenatların çokça yapıldığı bir aydayız ve bu Ramazan ayı münasebeti ile Gönüllü Kuruluşlar aşevi de çok ciddi bir anlamda bir yükün altına girmiş bulunmakta. Biz de bu yüklendikleri yükü biraz hafifletmek adına biraz destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da burayı ziyaret ettik ve yine 1000 aileye de gıda paketimiz dağıtılacak. Tabi bu zengin içerikli gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine de çok hızlı bir şekilde ulaştırılır. Burada her gün 1000 kişiye yemek veriliyor biliyorsunuz. Şanlıurfa tabi ki dar gelirli insanın bulunduğu il burada da en çok nüfusun olduğu Eyyübiye ilçesi bu anlamda da bu tarz hizmetler bizim için çok önemli. Emin olun burada insanları gördüğümüz zaman sözler boğazımızda düğümleniyor ve belki de sözün bittiği yer diyoruz. Ama hayır severler sayesinde, hocalarımızın sayesinde bu insanların sıkıntısı bir nebzede olsa azalıyor. Biz de Eyyübiye Belediyesi olarak katkı vermek amaçlı buradayız. Daha önceden olduğu gibi bugün de burada yardımlarımız devam edecek ve dar gelirli vatandaşlarımızın yanında sadece gıda paketi değil diğer ihtiyaçları noktasında da onları desteklemeye devam edeceğiz.”

Gönüllü Kuruluşlar Aşevi yetkilileri Ali Topal ve Aziz Kutluay ile Dernek Yöneticileri de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederek,” Şanlıurfa Aş evi Derneği adına sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu 1000 gıda paketi bizi hakikaten rahatlatacak sağ olsunlar bize her yönden destek veriyorlar sayın başkanımız, bu yönden de biz kendilerine müteşekkiriz. Yükümüzü hafiflettiler ve gerçekten çok büyük bir yük üstümüzden kalktı. Başımız ne zaman sıkışınca başkanımızı arayıp desteklerini istiyoruz. Kendileri de desteklerini esirgemiyorlar Allah razı olsun. Değerli devlet büyüklerimiz biliyorsunuz hem Belediye Başkanlarımız ve Valimiz bizleri ziyaret ettiklerinde hem bizim azmimizi ve çalışma aşkımızı arttırmaktadırlar. Bende sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Aş evi Derneği olarak Eyyübiye Belediyesine teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa halkımız unutmasın burada her gün 1000 aile sıcak yemek alıyor şuan ihtiyaç sahiplerinin kuru gıda ihtiyaçlarını Belediyeler vasıtası ile giderebildik yaptıkları ve yapacakları yardım için teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17