banner268

Dicle’de Müşteri Hizmet Noktası 68’e ulaştı

Dicle Elektrik Perakende Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Avni Doğan, hizmet kalitelerini Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından belirlenen standartların üzerinde tutarak müşteri memnuniyetini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Doğan, bu çerçevede 2016 Yılı içerisinde sorumluluk bölgelerini oluşturan 6 ilde Müşteri Hizmet Noktası sayısını 68’e çıkardıklarını, Temmuz ayından sonra da müşterilerine kredi kartı ile fatura ödeme imkanı sunacaklarını açıkladı.

Müşteri Hizmet Noktası Sayısı 68’e Çıktı

Genel Müdür Doğan, söz konusu açıklamayı Şanlıurfa’da bir araya geldiği basın mensuplarına yaptı. İftar nedeniyle kentte görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Dicle Elektrik Perakende Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Avni Doğan, hizmet verdikleri Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta 5.6 milyon kişiye hizmet verdiklerini söyledi. 6 ildeki müşteri sayılarının yaklaşık 1,7 milyon olduğunu da kaydeden Doğan, ‘’Birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bunun için hizmet kalitemizi EPDK’nın belirlediği standartların üzerinde tutuyoruz. Bu çerçevede 6 il ve 49 ilçemizde her yıl müşteri hizmet noktalarımızın sayısını artırıyoruz. 2016 yılında 60 olan müşteri hizmet noktalarımızın sayısını bu yılın ilk 6 ayında 68’e çıkardık. Bununla da yetinmeyerek hizmet noktalarımızın birçoğunun yerini müşterilerimize daha yakın olacak şekilde değiştirdik, tefrişatlarını yeniledik.‘’ dedi.

Kredi Kartı İle Fatura Ödemesi Başlıyor

Müşteri memnuniyetini artırmak için teknolojik yatırımlara da ağırlık verdiklerini kaydeden Avni Doğan, müşterilerinin internet üzerinden elektrik faturalarını yatırabilmelerine imkan sağlayacak düzenlemeyi de Temmuz ayından itibaren hayata geçireceklerini açıkladı. Genel Müdür Doğan, “Bu sayede müşterilerimiz fatura ödemelerini günün her saatinde, bizim internet sitemiz üzerinden güvenli bir şekil gerçekleştirebiliyor olacaklar.’’ diye konuştu.

‘Alo 186’ Çağrı Merkezi’nin 6 ildeki tüm müşterilerine günün 24 saati kesintisiz hizmet sunduğunu da sözlerine ekleyen Doğan, ‘’Son teknoloji donanım ve yazılımlar ile çağrı merkezimizin hizmet kalitesini ölçüyoruz. Bunun ile hizmet kalitemizi, EPDK tarafından belirlenmiş olan standartların üzerinde tutmayı amaçlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

İndirimden 150.000 Müşteri Yararlanıyor

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı iftarda, soruları da yanıtlayan Genel Müdür Avni Doğan, tüketimi yaklaşık 80 liraya denk gelen 2.400 kWh ve üzerinde olan kullanıcıların ‘serbet tüketici’ statüsünde olduklarını hatırlattı. Serbest tüketicilere mevcut tarifelerden daha avantajlı şekilde elektrik alma imkânı sunduklarına da değinen Doğan, ‘’Bunun için müşterilerimizin gelip bizimle sözleşme imzalamaları yeterlidir. 2016 yılı içinde bölgedeki toplam serbest tüketici sayımızı 11 binden 100 bin adede çıkardık. Haziran ayı itibarı ile bu rakam 150 bin seviyelerine ulaştı. Sadece Şanlıurfa’daki serbest tüketici sayımız ise 70 bindir.” dedi.

İftar programına Dicle Elektrik Perakende A.Ş.’den Genel Müdür Doğan’ın yanı sıra Şanlıurfa İl Müdürü Şükrü Bereket, Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Osman Hondu ve Müdür Yardımcısı Murat Dursun ve bazı birim yöneticileri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaDicle
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17