banner268

Demirkol,vatandaşları dinledi.

Haliliye Belediyesi Toplantısı Salonunda düzenlenen Halk Günü Toplantısına Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Mehmet Selim Polatkan ile birim müdürleri katıldı. Halk Günü Toplantısına katılan vatandaşlar; istek, öneri, teşekkür ve şikayetlerini iletme konusunda Başkan Fevzi Demirkol ve yardımcılarıyla bire bir görüşme imkanı buldu. Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesinin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.

2014 yılından bugüne devam eden halk günü uygulamasının görevde oldukları sürece de devam edeceğinin altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2014 yılı seçimi sonrasında halkımızla zaten meydanlarda, sokaklarda, esnaf gezilerinde zaten bir aradayız. Herhangi bir şekilde bu gezilerimizde bir araya gelemediğimiz vatandaşlarımızla her ayın ilk Cuma günü, öğleden sonra ucu açık olmak üzere tüm müdürlerimizin katıldığı halk günü uygulamamız devam ediyor. Haziran 2017 hak günü dolayısıyla bize ziyaret gelen vatandaşlarımızla, müdürlerimizi buluşturduk. Vatandaşlarımızın bizimle ilgili olan talep, tavsiye, dileklerini ve teşekkürlerini burada almış bulunmaktayız. Ramazan ayı olmasına rağmen yoğunluk devam ediyor. Katıldıkları için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Haliliye Belediyesi tarafından 2014 yılında başlatılan ve her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı, 7 Temmuz 2017 Cuma günü tekrar yapılacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17