banner262

Demirkol,Vatandaşla iç içe.

Başkan Fevzi Demirkol, Sultan Fatih Mahallesinde bulunan Ali Şelli Parkında vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Parkta bulunan aileler ve gençlerle görüşen Başkan Demirkol’a, vatandaşlar taleplerini ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Başkan Demirkol, vatandaşlara Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri ve Kurban Bayramı dolayısıyla yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.

Başkan Demirkol, vatandaşlarla görüştükten sonra oyun alanında eğlenen çocukları da unutmadı. Çocuklarla yakından ilgilenerek, isteklerini dinleyen Başkan Demirkol, mahallede bulunan taksi durağını da ziyaret ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

Ayrıca, Başkan Fevzi Demirkol görüştüğü vatandaşların Kurban Bayramını da tebrik eder, bayram boyunca her türlü istek ve şikayetlerinde de, 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi Beyaz Masa Hattının hizmet vereceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17