banner268

Demirkol; Karşıyaka Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Cuma Demir ile birlikte Karşıyaka Mahallesini ziyaret etti. İlk olarak muhtarlığa geçen Başkan Demirkol’u, Mahalle Muhtarı Hadi Taştan karşıladı. Muhtar Taştan ve muhtarlık azalarından mahallenin ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Demirkol, daha sonra çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle görüştü. İşyerlerini de ziyaret ederek, esnafın talep ve teşekkürlerini alan Başkan Demirkol, çocuklara da hediyeler dağıttı.

Karşıyaka Mahallesinde yaptığı gezi ve incelemelerle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “Karşıyaka Mahallemizde dolaşarak, yapmış olduğumuz hizmetleri, düzelteceğimiz hususları ve yapacağımız hizmetleri muhtarımız ve mahalleliyle birlikte inceleme imkanı bulduk. Bizi muhabbetle karşıladıkları için Karşıyaka halkına, Muhtarımız Hadi Taştan’ın şahsında tüm mahalleliye teşekkür ediyorum. Karşıyaka Mahallesinde yaptığımız hizmetlerin insanları mutlu edecek şekilde olduğunu bizzat yerinde müşahede etmemizin de bize faydası oldu” diye konuştu.

Muhtar Hadi Taştan da, Başkan Fevzi Demirkol’a mahallenin taleplerini ilettiğini ve ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ettiğini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17