banner268

Demirkol "hizmetleri aksatmamak adına mesai değişikliğine gittik”

Başkan Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğünce Devteşti Mahallesinde yürütülen kilitli beton parke döşeme çalışmalarını gece geç saatlerde inceledi. Gündüz hava sıcaklığının yüksek olmasıyla birlikte Ramazan Ayı dolayısıyla mesai değişikliği yapılan ekiplerin çalışmalarını denetleyen Başkan Demirkol, teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Parke döşemesi yapan ekiplerle de sohbet eden Başkan Demirkol, daha sonra işçilerin parke döşeme çalışmalarına eşlik etti.

Başkan Fevzi Demirkol, çalışmaları denetledikten sonra yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı dolayısıyla çalışmaların aksamaması adına mesai değişikliğine gittiklerini söyledi. Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

“İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla Haliliye Belediyesi olarak halkımızın bizden beklediği hizmetleri aksatmamak adına, Ramazan Ayı dolayısıyla akşam sonrasında mesai yapıyoruz. Şuanda gece saat bir buçuk ve Devteşti Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğümüz kilitli taş döşeme işi yapmaktadırlar. Halkımızın hizmetlerini aksatmamak adına iki vardiya şeklinde çalışmaktayız. Gündüz ve gece iftardan sahura kadar çalışan ekibimiz var. Vatandaşlarımızın bizden beklediği hizmetlerin aksamaması adına içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah bayrama kadar çift vardiya şeklinde çalışmalarımız devam edecek. Bayramdan sonrasında da yine süratli bir şekilde halkımızın bizden beklediği hizmetleri aksatmadan yürüteceğiz. Haliliye Belediyesi olarak asli vazifelerimizi Fen İşleri Müdürlüğümüzün, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar Ramazan Ayı dolayısıyla aksamayacaktır.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17