banner262

Demirkol Fakir Fukara'nın Duasını Aldı

Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol 11 ayın sultanı mubarek ramazan ayında yaptığı başarılı ve hayırlı hizmetler ile tüm fakir fukara'nın duasını almaya başardı.

Ramazan ayı içerisinde Haliliye belediyesi'nin sadece Şanlıurfa merkezde değil ilçelerde kurmuş olduğu iftar çadırları her akşam vatandaşlar tarafından dolup taşıyor.

Başkan Fevzi Demirkol,'' Sosyal belediyeciliğin anlayışı ve de müslümanlığın desturu ''KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR'' 

İlkesinden hareketle bu mubarek ayda belediyemizin imkanları ölçüsünde hem iftar çadırlarında hem sahur yemeklerinde hem de yardıma muhtaç ailelere erzak yardımı yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayır dualarını almak bizler için en büyük ödüldür. Haliliye belediyesi'nin vizyonu ve misyonu halka hizmet hakka hizmettir.Bu anlayış ile sadece ramazan ayında değil yılın 12 ayı bu fakir fukara,yardıma muhtaç hemşehrilerimizin emrinde ve hizmetinde olacağız''dedi.

Vatandaşlar ise;

Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol'un ve ekibinin her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da kendilerine yardım eli uzattığını gerek kurdukları iftar çadırlarında gerekse sahur yemeklerinde kendileri ile aynı sofraya oturan başkan demirkol'u bu hassasiyetli davranışından dolayı tebrik ve teşekkür ettiklerini ifade ederlerken,dağıtılan ramazan kolilerinin gerçektende ihtiyacı olan ailelere başkan Fevzi Demirkol'un sevk ve idaresinde ulaştırılması çok yerinde ve hayırlı bir hizmet olmuştur diyerek Fevzi Demirkol'a hayır dualarını gönderdiklerini söylediler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17