banner268

Dede Osman'a Çok Amaçlı Salon.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bölge vatandaşlarının talebi doğrultusunda yapımına kısa süre önce başlanılan ve bitme aşamasına getirilen Dede Osman Mahallesi Çok amaçlı Salonda incelemelerde bulundu. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleriyle birlikte çalışmaların sürdüğü alanda incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Başkan Ekinci, açılışın kısa süre içinde gerçekleşeceğini belirtti. Dede Osman ve Mance mahallelerinin ihtiyacına büyük ölçüde karşılık verecek olan proje bünyesinde; Taziye Evi, Ak Evler Spor Salonu ve Kuran Kursu alanını barındırıyor. Bölge vatandaşlarının hem taziye evi hem de kuran kursu ihtiyacıyla birlikte gençlere de spor yapma imkanını sunacak olan inşaatın açılışının kısa süre içinde gerçekleşeceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” İnsanlarımızın taleplerini aksatmadan bir bir yerine getiriyoruz.” Dedi.

İnşaat alanının fiziki olarak bitme aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Ekinci,”Dede Osman ve Mance mahallelerinin ihtiyaç duyduğu taziye evi, Ak ev spor salonu, cami ve kuran kursu inşaatımız fiziki anlamda bitmiş durumda. Bir iki hafta içerisinde hizmete girecektir ve hatta Ak ev spor salonumuz şuan hizmet vermeye başlamıştır. Yine biliyorsunuz geçen ay içerisinde burada belediyemiz tarafından satın alınan bir yerde bunun temelini attık ve bu mahallelinin ihtiyaç duyduğu sosyal ve kültürel tesis anlamda kullanabilecekleri yeri hizmete sunmuş olduk, Mance ve Dede Osman mahallemize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. İnşallah mahalleli gençlerimiz buraya gelecekler bir taraftan sportif faaliyetlerde bulunacaklar diğer taraftan yukarıda kuran kursu var burada da hem kuran eğitimi ve farklı eğitimlerde alabilecekler. Yine mahallelinin yakınlarının eğer taziyeleri var ise taziyelerini kabul edebilecekleri bir mekanda kazandırmış olduk. Mahallelimize hayırlı uğurlu olsun diliyoruz. Bu hizmeti buraya getirilmesinde bize destekçi olan encümen üyelerimize ve mahalleli kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de hangi mahallede bu tarz yapıya ihtiyaç var ise bunları hızlı bir şekilde gerçekleştirip insanlarımıza halkımızın hizmetine sunacağız.” Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17