banner268

Çiftçi,"Suruç'a yakışır hizmetler yapmaya devam edeceğiz"

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen iftar yemeğinin ardından Başkan Nihat Çiftçi, Suruç İlçe Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Şefik Bakay, Belediye Meclis Üyeleri ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

Suruç ilçesinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Çiftçi, esnaf için ise çok önemli yatırımlar yapacaklarını belirterek: "Esnafımız için cephe güzelleştirme çalışması yapacağız. İhalesini yaptık. Bayramdan sonra çalışmalar başlayacak. Suyun Suruç'a gelmesiyle birlikte daha da gelişecek ve büyüyecek. Bu büyüme ilçe esnafına da yansıyacak. Esnafımızı buna göre yeniden dizayn edeceğiz. Bunun yanında Suruç içme suyunun tamamını yenileyeceğiz. Eski şebekeyi yenisiyle değiştireceğiz. Asfaltını yaptığımız yerleri yenilemiştik. Şimdi kalan yerleri de yenileyeceğiz. Suruç'ta sıcak asfalt kararı aldık. Mesire alanı yerini belirledik. İlçeye yakışır hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İki yıldır Suruç'a çok büyük hizmetlerin Büyükşehir Belediye Başkjanı Nihat Çiftçi'nin yaptığına dikkat çeken Suruç İlçe Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu: "Bugün Suruç adına çok verimli geçti. 2018 yılının sonuna doğru alt yapıyı Büyükşehir Belediyemiz tamamlayacak. Koordineli olarak çalışarak Suruç'un kamburunu atacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin esnafa verdiği önemden dolayı memnuniyetini ifade eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M. Şefik Bakay, esnafa yönelik yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Çiftçi esnafın taleplerini tek tek not aldı. Başkan Çiftçi toplantının ardından ilçeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuruç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269