banner262

Çiftçi, "Üstad eserleriyle yol göstericidir"

Her yıl Bediüzzaman Said Nursi’nin öğrencileri tarafından Dergah Camiinde düzenlenen geleneksel mevlit programı yine on binlerce kişiyi bir araya getirdi. Programda vatandaşlara tatlı ikramında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Üstad eserleriyle yol göstericidir" dedi.

Dergah camiinde düzenlenen programın ardından katılımcılara Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 bin kutu tatlı ve su ikramında bulunuldu. İkramı kendi elleriyle vatandaşlara sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bediüzzaman Said Nursi'nin Şanlıurfalılarda apayrı bir yeri olduğunu belirtti.

Bediüzzaman Said Nursi'nin insanlık için önemli bir zat olduğunun altını çizen Başkan Çiftçi: "Bilimiyle, ilimiyle, irfanıyla, yol gösterici risaleleriyle bir nevi dünyaya, müslümanlara ışık tutmuş olan ve hayatı boyunca hakkı icra etme yolunca mücadele eden zatın mevlidi şerifine Türkiye'nin dört tarafından akın akın insanlar geldi. Peygamberler şehrinde misafirlerimizi ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfa'da düzenlenen mevlidi şerife katılan misafirlerle manevi atmosferi yaşadıklarını ifade eden Vali Güngör Azim Tuna, peygamberler şehri Şanlıurfa'da ülkemiz için, insanlık için dua etme temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBediüzaman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17