banner268

Çiçekler, Haliliye’nin park ve sokaklarına güzellik katacak.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un “yemyeşil Haliliye” hedefiyle çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Havaların ısınması ve Ramazan Ayı ile birlikte vatandaşların yoğun şekilde vakit geçirdiği park ve bahçelerde aralıksız çalışmalar yapan ekipler, rutin çalışmalarının yanı sıra, peyzaj anlamında da yeniliklerini devam ettiriyor.

PARKLARDA RENK CÜMBÜŞÜ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki park ve bahçelerde güzel görünüm sağlamak amacıyla 65 bin mevsimlik çiçekli bitkiyi toprakla buluşturuyor. Koyungözü, damat mendili, buz çiçeği, sarıkız, verbena, portakal nergisi, yıldız çiçeği, kazayağı, ateş çiçeği, bodrum papatyası, çin karanfili, minyatür gül çiçekleriyle park ve sokaklara canlılık getiren renk cümbüşü, Haliliyelilerin de beğenisini kazandı. Dikimi yapılan çiçeklerin bakımları da ekipler tarafından rutin olarak yapılarak, çiçeklerin devamlılığının sağlanması hedefleniyor.

İlçe genelindeki parklarda devam eden çiçeklendirme çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269